Mass Gainer: fördelar, viktminskning, biverkningar & användning

Oavsett om du är ute efter att bygga den enorma kroppsbyggnad av en bodybuilder eller behöver lägga till lite Lean muskelmassa till din ram, kosttillskott, förutom en slagkraftiga tyngdlyftning program, kan göra en nödvändig roll som en del av en balanserad kost och livsstil.

Två av de vanligaste kosttillskott för dem på jakten på massa är massa-Gainer skakar och protein shakes. Du kan konsumera en av dessa eller möjligen även båda.

Protein pulver

Varken proteinpulver eller vikt-Gainer pulver är viktiga när man bygger muskler. Tänk på massa Gainer pulver på samma sätt som du skulle tänka på kycklingbröst.

Antikens Grekland, till synes för länge sedan, var tävlingsidrottare uppmuntras att konsumera kött och vin i stora mängder. Ända sedan antiken har människor provat olika växtbaserade läkemedel för att öka styrka och uthållighet.

Under de tidiga 1910-talet, Eugen Sandow tänkte att den första bodybuilder rådde människor att tänka på vad de äter för att förbättra muskeltillväxt. Earle Liederman, också en gammal bodybuilder, sköt “beef juice” för att intensifiera muskel förnyelse.

Rekreation muskel hobbyister och bodybuilding, i allmänhet, såg en ökning i popularitet under 1950-talet och Irvin P. Johnson gjort äggbaserade proteinpulver accepteras bland idrottare och kroppsbyggare.

För de flesta, om du inte levde under en klippa, har sett en dramatisk ökning av användning och marknadsföring av kosttillskott i allmänhet gör, mestadels ogrundade påståenden.

Nedan länkar tar dig att få mer information om Mass Gainer.
Vad är skillnaden mellan Weight Gainer & Mass Gainer?

Ovanstående länk tar dig att veta om skillnaden mellan Weight Gainer och Mass Gainer. Weight vinnare och Muscle vinnare är typer av näringstillskott som vanligtvis finns på din lokala hälsokostbutiker.

n tillägg till kalorier och makronäringsämnen, dessa produkter kan också innehålla en mängd olika vitaminer, mineraler, aminosyror och olika andra ingredienser bjudet som medhjälp i dina ansträngningar att främja muskeltillväxt.
Vad ska jag ta-Mass Gainer eller vassleprotein?

Är du ute efter att utnyttja massa Gainer eftersom du är trött på att vara mager och vill sätta på vikt och bygga muskler äntligen? Ovanstående länk kommer att hjälpa dig att veta det bästa tillägget pulver som är lämplig för din kropp på ett säkert och säkert sätt.
Vilka är fördelarna med Mass Gainer?

Denna länk ger dig fullständig information om fördelarna med en massa https://snorbilligt.se. Det finns antalet muskelmassa Gainers finns på marknaden idag med olika mängder kalori försörjning.

Prova att gå för en perfekt massa Gainer som har mindre socker och mer komplexa kolhydrater i varje portion.

I fortsättningen med diskussionen om vad som exakt gör en massa Gainer gör, är det viktigt att titta på de olika fördelarna med Mass Gainer. Några av de viktigaste fördelarna med Mass Gainer har listats som under.
Är det bra att använda Mass Gainer?

Denna artikel förklarar dig till om myter och fakta som finns i varje enskild person om en massa Gainer. Vilka är de största bodybuilding myter? Våra forum medlemmar skingra många av de vanligaste och inte så vanliga myter inför fitness och bodybuilding idag. Läs vidare och få fakta…

Ju hårdare du träna, desto mer kalorier du bränner inom en given period och därmed ju mer fett du står för att förlora.
Hur du gör din egen hemlagad skakar för att få vikt?

Denna länk tar dig att veta om hemlagad friska shakes som är mycket säkra. Definitivt, muskelmassa Gainer pulver är ett sådant alternativ där du konsumerar så många kalorier i taget utan att ens få den uppblåsthet och full effekt.

Men konsumerar stora muskelmassa Gainer dagligen med samma vatten och mjölk ibland blir för tråkigt och som ofta hamnar i ett missöde.

I denna länk finns det innovativa och olika recept gjorda av din mycket kända INLIFE massa Gainer som kommer i choklad smak och ibland du vill maskera att choklad smak och ge dig själv en smak av andra ingredienser.
Historia av samlas Gainer

I oktober år 1994, kosttillskott hälsa och utbildning Act (DSHEA) undertecknades i lag i landet USA.

Under DSHEA, ansvar för att kontrollera säkerheten i kosttillskott ändras från regeringen till tillverkaren och kompletterar inte längre behövs godkännande från US Food and Drug Administration (FDA) innan du distribuerar produkten.